Новини

ПРОВЕДЕНО НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО ЗАОЧНОГО КОНКУРСУ «ПРИРОДА УКРАЇНИ ОЧИМА ДІТЕЙ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ»

5 червня вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря і щорічно святкується в більш ніж 100 країнах світу.Цей день був заснованийГенеральною асамблеєюООН в 1972 році й з тих пір відзначається всім світовим співтовариством щорічно.

В цей день не тільки на Хмельниччині, а також в інших регіонах України та й на світовому рівні проводяться різноманітні заходи направлені на підвищення екологічного виховання громадян.

 

Відзначення Всесвітнього дня навколишнього середовища допомагає привернути увагу суспільства до проблем довкілля, підкреслює гостру необхідність у зміні відношення людини до природи.

Саме до відзначення цього Дня приурочено підведення підсумків та нагородження переможців обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини», в якому взяли участь понад 300 представників із навчальних закладів районів та міст області.

 

 

Проведення конкурсу стало своєрідною традицією, яка з року в рік, обирає та нагороджує найкращі роботи у трьох номінаціях (у формі творчих поробок, малюнків та фоторобіт, що висвітлюють дослідницьку, природоохоронну та екологічну діяльність).

Переможців конкурсу було нагороджено грамотами та цінними подарунками Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів та Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації. Також за активну участь Хмельницький обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді вручив дітям грамоти.

 

 

Окрему вдячність хотілось би висловити членам журі за вагомий внесок в оцінюванні найкращих робіт, працівникам Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницького обласного еколого-натуралістичному центру учнівської молоді за допомогу в організації заходу!

Відео