Новини

Засідання конкурсної комісії по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію за залученими в національній валюті банківськими кредитами

10 серпня 2018 року під керівництвом директора Департаменту Омелянюка Олега Тимофійовича відбулось засідання конкурсної комісії по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію за залученими в національній валюті банківськими кредитами. На розгляд комісії були представлені шість заявок від шести агроформувань області різних форм власності.

Розглянувши представлені документи на участь в конкурсі, чотирьом підприємствам було погоджено надання часткової компенсації відсоткової ставки, а решта двом - надана відмова, в зв’язку із невідповідністю умов кредитних договорів пункту 4 Постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року №300 зі змінами.   

З початку року конкурсною комісією розподілено 36 відсотків річного ліміту компенсації, що визначений наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13.03.2018 № 135 на загальну суму понад 1 315 тис.грн..

Прийом заявок буде тривати до 27 листопада 2018 року. 

Відео