Новини

Засідання міжвідомчого Штабу з оперативного вирішення питань логістики у сільському господарстві

Сьогодні в Мінагрополітики проведено друге у 2019 році засідання міжвідомчого Штабу з оперативного вирішення питань логістики у сільському господарстві. У засіданні взяли участь заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета, представники ДПЗКУ, підприємств АПК та профільних асоціацій,представники Мінінфраструктури, ДП «Адміністрація морських портів України», АТ «Укрзалізниця», ДП «Артемсіль»

В режимі «скайп-конференції» до наради долучились начальник управління економічного аналізу, фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та соціально- економічного розвитку Департаменту Молчан Лариса Сергіївна та заступник директора ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» Бас Михайло Володимирович.

Під час засідання було обговорено питання щодо сприяння в збережені функціонування залізничних станцій Лісоводи та Сільце Хмельницької області, проблемні ситуації із перевезення с/г продукції залізничним транспортом та актуальні питання, що надійшли від операторів ринку та регіонів, стан відвантаження сільськогосподарської продукції на терміналах морських портів України. Також серед розглянутих питань – забезпечення виконання експортних угод ПАТ «ДПЗКУ», перевезення продукції ДП «Артемсіль» залізничним транспортом, перевезення соняшникового шроту залізничним транспортом до Республіки Білорусь.

Повідомлення щодо проблемних логістичних ситуацій з усіх регіонів можна надсилати на електронні пошти: logist@minagro.gov.ua, info_cargo@uz.gov.ua, operatiw@uz.gov.ua. Повідомлення також приймаються на Гарячу лінію Мінагрополітики 0 800 215 010.

Відео