Новини

Кол-конференція Мінекономіки з регіонами

Олег Омелянюк взяв участь у черговій кол-конференції з регіонами, яка відбулася 01 квітня під керівництвом заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тараса Висоцького.

Ознайомлено з попередньо запропонованим складом регіональних експертних комісій з розгляду матеріалів щодо присвоєння відповідних статусів суб’єктам племінної справи у тваринництві. Потрібні корективи щодо членів комісії будуть внесені до кінця неділі.

Також обговорили ситуацію щодо кредиторської заборгованості. Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України буде надіслано доручення на департаменти, які займаються питання розвитку агропромислового комплексу, щодо проведення інвентаризації кредиторської заборгованості, яка виникла у 2012-2013 роках та обліковується в органах державної казначейської служби за управліннями агропромислового розвитку районних державних адміністрацій, для подальшого звітування в Мінекономіки. На підставі зібраної інформації міністерством буде прийняте рішення щодо списання даної заборгованості або можливості її перереєстрації.

Наступна кол-конференція запланована до проведення шостого квітня поточного року.

Відео