Новини

В рамках робочої поїздки у Городоцький район, директор Департаменту Олег Омелянюк відвідав ТДВ "Городоцьке"

????Робочий візит Олега Омелянюка в Городоцький район

В рамках робочої поїздки у Городоцький район, директор Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу Олег Омелянюк відвідав ТДВ "Городоцьке".

Багато років ТДВ «Городоцьке» очолював Битий Анатолій Іванович, на сьогодні роботою підприємства керує Битий Андрій Валерійович. Товариство спеціалізується на вирощуванні плодово-ягідних, зернових та технічних культур.

 

 

В обробітку господарства знаходиться 1335 га ріллі (посіяно 715 га – зернових культур та 620 га – технічних). 162 га займає яблуневий сад. На площі близько 11 га вирощуються ягідні культури.

В підприємстві діє чотири фруктосховища загальною потужністю на 2000 тонн продукції та 4 камери з регульованим газовим середовищем на 1000 тонн одночасного зберігання.

В середньому в ТДВ «Городоцьке» працює близько ста людей, у сезон збирання урожаю кількість робітників збільшується до 160 чоловік.

Оглянувши угіддя та ознайомившись зі специфікою роботи підприємства, Олег Омелянюк відмітив, що ТДВ «Городоцьке» удосконалюється і модернізується. Проводиться оновлення садів де схема посадки плодових дерев та догляд за ними, дає можливість на досить менших площах отримати високий урожай.

Відео