Новини

На Городоччині Олег Омелянюк зустрівся з керівником «Сатанівського консервного заводу» Володимиром Гуменним

«Сатанівський консервний завод» побудований на базі прикордонної застави ще 1947 року. В 1997 році, рішенням загальних зборів акціонерів завод було передано в оренду підприємцю Гуменному Володимиру Мілентійовичу. За 3 місяці провели капітальний ремонт котельні, і одного цеху. В1998 році випущена перша продукція – оцет столовий. І вже багато років поспіль завод працює стабільно.

У цьому році підприємство запустило свою роботу з першого червня. До того проводилися ремонтні роботи по удосконаленню виробничих ліній, що надалі дає змогу покращити якість виготовлених консервів.

Асортимент випущеної продукції підприємства складає понад 50 видів. Це овочеві, фруктові, м’ясні консерви, джеми. Новинка цього року – консерви для домашніх тварин. Постійно моніторяться потреби покупця, щоб бути більш конкурентоспроможним на ринку – підприємство удосконалює якість продукції, усучаснює тару, переглядає асортимент.

Консервна продукція заводу експортується за кордон:у Китай, Ізраїль, Канаду. «Сатанівський консервний завод» має власні фірмові магазини по Україні. Також реалізує продукцію в оптовій та роздрібній мережі під замовлення.

Для виробництва натуральних продуктів використовується вітчизняна сировина, яка закупляється не лише в Хмельницькій, а і в сусідніх областях.

Відео