Новини

Робоча зустріч директора Департаменту Олега Омелянюка з заступником директора з питань регіонального розвитку - керівником Хмельницького представництва ТОВ «Компанія «Лан»

Технології йдуть вперед, розвиваються. Сільське господарство не є винятком. Українські аграрії сьогодні все більше звертають увагу на сучасну та якісну техніку.

Так, з початку року аграріями Хмельниччини придбано 134 одиниці нової сільськогосподарської техніки та обладнання: комбайни, трактори, ґрунтообробне обладнання, спецмашини.

Сьогодні директор Департаменту Олег Омелянюк зустрівся з заступником директора з питань регіонального розвитку - керівником Хмельницького представництва ТОВ «Компанія «Лан» Михайлом Загородним та ознайомився з новим сучасним дилерським центром, який недавно введений в експлуатацію в селі Ружичанка поблизу м. Хмельницького.

ТОВ «Компанія «Лан» є офіційним дистриб’ютором одного з найпотужніших в Європі виробників сільськогосподарської техніки німецької фірми CLAAS – провідної компанії у сфері продажу комбайнів CLAAS, обслуговування та ремонту іншої сільськогосподарської техніки, реалізації запасних частин.

Як зазначає Михайло Загородний, компанія активно співпрацює з аграріями та впроваджує нові форми взаємодії з клієнтами, зокрема використовує сучасні мобільні та електронні технології. Також на базі центру кваліфіковані інструктори проводять навчання для операторів, механізаторів та агрономів. Дана робота компанії підтримує потужний аграрний сектор Хмельницької області.

Відео