Новини

Вітання Олега Омелянюка з Днем фермера!

Професійне свято - День фермера щороку відзначають 19 червня відповідно до Указу Президента України від 18 червня 2020 року №234/2020.

Фермерство – це не лише щоденна кропітка праця, а й стиль життя, який вимагає великої відповідальності, самовіддачі та працьовитості. Неможливо переоцінити внесок фермерських господарств у розвиток агропромислового сектору країни. Це і впровадження інноваційних технологій ведення рослинництва та тваринництва, і створення нових робочих місць в регіоні, і розвиток місцевих громад.

Сердечно вітаю всіх фермерів із професійним святом.

В цей надважкий для України час, коли військові борються на фронті з ворогом, захищаючи наші землі, аграрії допомагають захисникам тримати оборону в тилу. Вони докладають максимум зусиль для забезпечення продовольчої безпеки нашої держави. Аграрії нашої області надійно  тримають продовольчий  фронт і роблять все для того, щоб українці мали хліб і до хліба.  Я переконаний, що цей фронт завдяки Вашій  наполегливій  праці буде у безпеці.

Бажаю мирного неба, міцного здоров’я Вам і Вашим родинам, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України і нашого Подільського краю, добробуту та благополуччя.

Зичу Вам високих врожаїв та гарної погоди. Нехай засіки повняться відбірним зерном, а Ваші сім’ї – достатком і благополуччям.

Вірю, що збиратимемо врожай під мирним українським небом.

З повагою начальник Управління Олег ОМЕЛЯНЮК

Відео