Новини

Вітання начальника Управління Олега Омелянюка з нагоди Дня державної служби України

Шановні державні службовці!

Прийміть щирі вітання з  Днем  державної служби України.

Суспільство в цей важкий для нашої країни час покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й відповідального ставлення до справи. Запорукою успішного виконання намічених Вами цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.  

На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави. В умовах війни вкрай важливо, аби механізм держави безперебійно працював. Саме він забезпечує та підтримує оборону України та водночас дає змогу суспільству отримувати життєво важливі функції та послуги, реалізація яких забезпечується, зокрема, органами державної влади.

Бажаю Вам вірно, чесно, шляхетно служити українському народові та нашій державі. Нехай кожен день Вашого життя буде продуктивним, хай родинне тепло і затишок допомагає у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Мирного неба, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

З повагою,

Начальник Управління                                                                                                         Олег  ОМЕЛЯНЮК

Відео