Новини

З Днем Конституції України!

28 червня 1996 року наша держава отримала свій найважливіший документ, де описані права і обов'язки її громадян, державний устрій, виборча система тощо.

Конституція – основний закон, який гарантує кожному громадянину країни свободу і права, а також визначає політичний устрій держави. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів. Тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як держави демократичної, рівноправної зі світовою спільнотою.

Прийняття Конституції закріпило правові основи, суверенітет і територіальну цілісність. Україна починається з кожного з нас. І лише ми можемо побудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, верховенство права і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Ми незламний народ незламної країни. Віримо у перемогу та знаємо, що наша країна стане вільною від окупантів, а в блакитному небі більше не буде ракет та чорного диму.

Зі святом! З Днем Конституції України!

Відео